Plastikoperationer

Så får du fettsugning i Stockholm

Är det så att du söker en klinik som kan hjälpa dig med fettsugning i Stockholm? Det finns ett 50-tal skönhetskliniker i Stockholm som erbjuder mer eller mindre seriösa alternativ. Det kan vara svårt att känna till vilken klinik som är en bra klinik att anlita för en fettsugning i Stockholm. Vad ska man söka efter? Vilka kriterier är bra när man söker efter en skönhetsklinik som vill ska uppfyllas när man letar en klinik åt sig i Stockholm? Här tar vi upp några av dem som vi tycker är viktiga när man väljer bland ett stort utbud i Stockholm.

1. Att personalen har de legitimationer som de påstår att de har

Vi har märkt att ibland har de inte de legitimationer som de påstår att de har. Aftonbladet har gjort kontroller av kliniker som påstår att de ha legitimerade sjuksköterskor och läkare, utan att ha det. Därför bör man alltid kontrollera att det är en legitimerad sjuksköterska som tar hand om dig och en legitimerad läkare som utför ingreppen i din kropp. Låt ingen ta hand om dig än riktig personal.

2. Att de använder sig av betrodda material och metoder

Ibland finns det skönhetskliniker som påstår att de har en ny och billigare metod att släta ut rynkor, använda Filler, och att de är billigare. Men det är farligt att injicera material som inte är utprovade och betrodda och som kan skada din kropp. Detta är nämligen en mycket okontrollerad marknad, vilket kan ge upphov till smärtor och obehag och i vissa fall vara riktigt farliga.

3. Att de är seriösa och är det slags klinik som de säger att de är

Kontrollera att de är den slags klinik som de påstår att de är. Påstår de något i reklamen ska det även hålla i verkligheten. Säger de att de har hållit på i ett visst antal år, ska det stämma. Ljuger de om en sak, kan de mycket väl ljuga om andra saker.

4. Myndigheter för kontroller av den skönhetsklinik du vill anlita

Det är inte svårt att kontrollera den skönhetsklinik som du vill anlita i Stockholm. Här tar vi upp några av de myndigheter som du kan kontakta för den kontrollen.

  1. Skatteverket – talat om företaget existerar, och när det startade.
  2. Socialstyrelsen – kan tala om vilka personer som är legitimerade sjuksköterskor och läkare.
  3. Läkemedelsverket och kemikalieinspektionen – kan tala om vilka substanser som finns i de material som de använder sig av.

Läs på om referenser om de olika skönhetsklinikerna och omdömen som andra har gett om dem. Läs på så mycket du kan innan du bestämmer dig. Det är din kropp det handlar om och du behöver vara rädd om den!

Här kan du läsa mer om en klinik som utför fettsugning i Stockholm: fettsugningstockholm.com.