Plastikoperationer

Så får du stans snyggaste rumpa på nolltid!

Om du är missnöjd med hur din kropp ser ut, och tycker att du har för mycket av det goda på vissa ställen på kroppen och önskar dig mer volym till exempel på rumpan än på magen, ryggen eller låren, så går det faktiskt att ordna. Om du någonsin har önskat att du helt enkelt kunde flytta fettet från det ena stället på kroppen till den andra så går det mycket väl att ordna. Metodhttp://beauty4u.se/?p=81&preview=trueen som flyttar det som är för mycket från det ena stället på kroppen till den andra, heter ”Brazilian Butt Lift” och innebär just det; man avlägsnar ovälkommet fett och injicerar det till önskade delar av kroppen.

Träning ger andra effekter än kroppsskulptering

Du kan inte träna ”upp” din rumpa, om du önskar dig en rumpa som till exempel Jennifer Lopez, eller Kim Kardashian. Det går inte att träna så att du får till en sådan rumpa som de har. Det måste man vara född till för att få till. Träning ger dig så många andra fördelar; den föryngrar din kropp, ger dig en bättre hälsa, förlänger ditt liv och gör din kropp stark, men vill du få en rumpa med en snygg form och ordentlig volym krävs det andra åtgärder än träning.

Metoden som ger dig den kroppsform som du önskar

Med Brazilian Butt Lift får du till den form på kroppen som du önskar dig. Då avlägsnar man fett från delar av kroppen med en vanlig fettsugning. Sedan avlägsnar man delar av det som inte är önskvärt; såsom död vävnad eller döda fettceller. Man väntar några veckor så att kroppen hinner ställa om sig och anpassar sig till fettsugningen. När det har gått några veckor, injicerar man sedan fettet in i rumpan. Sedan återkommer du cirka var sjätte vecka och får injiceringar som bygger upp rumpan i den form som du önskar dig.

Fördelarna med Brazilian Butt Lift

På det sättet får du inte bara antingen eller, utan både och. Du får både en mindre mage, eller lår (om det är det du inte är nöjd med) och får en större och snyggare rumpa. Detta är inte alla plastikkliniker som gör, utan denna skönhetsklinik som gör både magen mindre och rumpan större ligger i Stockholm och ligger bekvämt i Stockholm city. Kliniken har en lugn och avslappnande miljö och du som patient kommer att stå i centrum för att du ska känna dig trygg med kirurger och sjuksköterskor, och med själva operationen. Läs mer här om skönhetskliniken som gör rumplyft i Stockholm.