Mat

Cateringfirma – fixar festmat till glutenintoleranta vegetarianer med nötallergi

Att anlita cateringfirma är svaret för dig som ska anordna fest där gästerna har en mängd olika kostönskemål. Glutenintolerans, vegetarianism OCH nötallergi?!

Det ska inte vara svårt att få rätt rätt serverad på sin fest. Och det är det inte heller, så länge som du vet hur du ska välja cateringfirma. Särskilt gäller detta dig som behöver hantera särskilda önskemål kring kost och diet på festen.

I dag är det inte ovanligt att inte bara en utan till och med MÅNGA av gästerna på festen äter enligt speciella riktlinjer. Valfria dieter, vegetarianism och allergier går det tolv av på ett dussin. Och självklart ska du som ställer till med fest se till att alla på festen blir nöjda med maten. Med hjälp av en cateringfirma kan du enkelt fixa den biffen.

Rätt cateringfirma klarar biffen (vegetarisk eller av kött)

En erfaren cateringfirma vet hur man anpassar menyer och recept så att samma mat ska kunna ätas av så många som möjligt på en fest. Det är bra om du ber dina gäster OSA i tid, och att i samma veva lämna in eventuella kostönskemål. Ju tidigare du har all information om vilka gäster som kommer och vad de vill äta och inte, desto enklare kommer det blir för dig och cateringfirman att planera er festmåltid.

I dag finns många spännande recept som på en gång är glutenfria, vegetariska och nötfria. Perfekt för dig som har vissa vänner som är glutenintoleranta och andra som är nötallergiska vegetarianer. Det kan låta krångligt, men rätt cateringfirma löser maten lätt som en plätt. Mer kring en cateringfirma kan du hitta på denna sida: https://www.cateringfirman.se/