Tips

Kungsholmens bästa frisör

Kanske har du inte hittat dit än, alltså till Kungsholmens bästa frisör. Det kan vara värt att prova olika, och det är roligt att byta både frisör och look ibland. Unna dig ett frisörbesök.

Man kan gå till samma frisör varenda gång, och det är inget fel i det. Men ibland kan det vara spännande med nya influenser och det kan vara uppiggande att träffa en ny frisör. Du kan exempelvis gå till en frisersalong på Kungsholmen, för ombytes skull. Det kan skilja mycket även med samma klippning på hur frisyren ser ut. Vissa gånger blir man extra nöjd även om det var samma frisyr som sist. Det är viktigt att man verkligen går till frisören, för det syns om man struntar i det.

Proffsklippning och kvalitetsprodukter

Frisören är expert på alla sorters frisyrer, så du kan lika gärna få en snygg håruppsättning med flätor som en kortklippt page. Frågan är bara vad du väljer när frisören frågar dig. På en hårsalong har man produkter av mycket hög kvalitet och olika sorters redskap för att fixa till din frisyr proffsigt. Om man har grått hår och färgar det, kan frisören platta till den ojämna strukturen på håret, och du får ett slätt och glänsande hår.
Frisören fixar till, tunnar ut, klipper stödhår och har många yrkesknep för att du ska bli så fin som möjligt. Tar man bara kökssaxen där hemma och färgar med någon toning från snabbköpet kan man inte vänta sig något vidare bra resultat, för skillnaden märks garanterat.