Tips

LPG – en behandling för både skönhet och hälsa

LPG är en unik behandling. Denna djupa bindvävsmassage är perfekt för dig som vill reducera överflödigt fett och celluliter eller lindra besvär av fibros, ödem, brännskador eller värk.

Att uppleva besvär med din kropp är du inte ensam om i dessa tider. Corona-pandemin har slitit hårt på den svenska befolkningen. Även de som inte direkt drabbats av sjukdomen har levt med ständig oro och stress, vilket påverkar hela kroppens signalsystem och muskulatur. En behandling med LPG kan vara perfekt för dig som inte känner igen din kropp längre, oavsett om det handlar om ren estetik eller om du tampas med smärta och trötthet. Självklart ska LPG ses som ett komplement till den traditionella vården för dig som har sjukdomsproblematik. Att själv uppsöka kompletterande behandlingar är dock inte längre något som ses snett på inom läkarprofessionen – allt som hjälper, hjälper.

LPG hjälper kroppen att hjälpa sig själv

LPG är en mekanisk behandling som sätter igång kroppens blodcirkulation och lymfsystem. På detta sätt hjälper LPG kroppen att få fart på utrensningen av allehanda slaggprodukter som kan göra dig svullen, trött och på lång sikt skapa problem med smärtsamma ödem och annan värk. Samtidigt ökar kroppens produktion av kollagen och elastin, vilket minskar upplevelsen av celluliter och dallrande fettansamlingar. LPG verkar alltså även som ett naturligt, icke invasivt alternativ till fettsugning. För dig som känner dig seg och slapp efter corona-åren är en behandlingsserie med LPG verkligen att rekommendera inför den nya tid som väntar oss.