Mat

Lyxigt med catering i Stockholm

Det finns många anledningar att använda sig av catering i Stockholm. Det kan vara tidsbrist eller kanske att hålla hemligt för vännerna att det blir fest.

Anna kunde knappt tro att det var sant. De stod på en hög höjd med utsikt över otaliga sjöar. Vandringen upp hade varit tuff men det hade varit värt det. De plockade fram filt och lite fika ur ryggsäckarna när Andreas bad henne gå och fixa några grankvistar att lägga under för värme.

Han grejade med sin nya kamera och hon tassade iväg. När hon kom tillbaka gick han plötsligt ner på knä och friade. Hon sa ja och medan de drack champagne som Andreas gömt bak i ryggsäcken började de planera. De hade redan tidigare pratat om att när de gifte sig ville de ha överraskningsbröllop och catering.

Catering gjorde hemlighet möjlig

Då de ville ha ett enkelt bröllop bestämde de sig för att inte vänta längre än att semestrarna var över. Det skulle bli perfekt med både buffé från en catering i Stockholm och givetvis själva vigseln i september. Det var inte för enkelhetens skull som de skulle välja catering. Anna brukade berätta allt för sina vänner och de skulle undra om hon plötsligt blev hemlighetsfull.

Redan följande dag kontaktade de cateringfirman där de beställde en buffé med medelhavstema. Något som båda tyckte mycket om. Där beställde de även en DJ. Dryck och fika skulle de själva ordna med. Under tiden som följde var det svårt att inte avslöja något. Men när bröllopet stod hade det varit mödan värt. De hade chockat alla fast på ett bra sätt. Klicka här för att ta reda på mer om en catering: https://cicada.se/