Skönhetsprodukter

Vikingasmycken ligger i tiden

Vikingasmycken är ett smycke som är tidlöst vilket gör att det alltid ligger rätt i tiden. Tänk att få bära ett smycke med symboler som fanns på vikingtiden.

Det är alltid en lite omvälvande känsla att ta på sig ett smycke. Det känns på ett speciellt sätt. Förr trodde man att vissa stenar hade speciell kraft. Då talade man om kristaller och ädelstenar. Men det gäller även de krafter som man tror kan förmedlas i vissa symboler från både förr och nu.

Inom alla kulturer finns det saker som är förknippade med hälsa och välstånd. Det har man bakat in i symboler och genom att tillsätta en och annan ädelsten kan du förhöja den kraften så att du kan ta del av den när helst det är lämpligt för dig. Att de gamla asagudarna hade krafter trodde man stenhårt på.

Vikingasmycken med kraft och förbindelse till det gudomliga

Det är inte för inte människan förlitat sig på det övernaturliga. Tors hammare står för den kraft som utlöses när åskan dundrar över himlavalvet. Förr trodde man att det hade att göra med att guden Tor var ursinnig och slog med sin hammare uppe i himlen.

Det finns många fina och vackra vikingasmycken som har symboler för att dra till sig den kraft som en övermänsklig gud hade. Men i dagens samhälle är det lite delade meningar om huruvida det är sant eller inte. Det är upp till var och en att utforska det och bilda sig en egen uppfattning.