Filler och botox

Fillers i Västerås när du vill vara på den säkra sidan

Frågor som uppkommer i samband med fillers är ofta om det är säkert, då all slags injicering och medicinsk vård kan ge komplikationer. Med fillers i Västerås kan du känna dig trygg och säker.

Har du några tankar på att lyfta din hud eller fylla ut vissa områden kan en filler vara precis vad du behöver. Med en mycket enkel injicering har du sedan ett omedelbart och snabbt resultat. En filler bygger upp volym där du behöver det. Det kan vara allt från att bara släta ut lite rynkor till att göra en läppförstoring, ja du kan till och med få hjälp med en lättare bröstförstoring om du skulle vilja det..

En filler är fylld med en bas av hyaluronsyra, vilken kan användas till att behandla ärr eller föryngra din hud. Det hela går ut på att ge mer volym åt din hud. Med en eller flera fillers i Västerås kommer du att bli ditt nya vackra jag på ett säkert och tryggt sätt. Det kan ju göra vem som helst glad.

I Västerås kan man det här med fillers

Din hud består av en stor procent kollagen och när du utsätts för hög stress blir den belastad. I ung ålder återbildas kollagen kvickt och lätt men när man passerat ungdomens glansdagar kommer en annan tid. Det är då ditt kollagen i huden får svårare och svårare att återbildas och ju äldre du blir desto långsammare går det. Med fillers i Västerås kan du hejda det hela.