Okategoriserade

Vill du bli av med ”arga rynkan”?

Har du också tröttnat på att alltid se en rynka mellan ögonen i pannan? Ibland får man rynkor på ställen där man inte alls vill ha dem. I pannan, till exempel. Och det kan komma för att man tittar lite mer uppmärksamt på någonting, man kanske bara vill se lite bättre, man kanske bara tänker lite mer intensivt på något och märker inte själv att man plötsligt har rynkat ihop pannan till ett litet veck.

Med tiden har rynkan blivit permanent – och den går inte bort. Då behöver man inte boka en operation hos kirurgen. Det kan räcka med en liten injektion på en skönhetssalong. Man behöver inte lägga sig på operationsbordet. Man behöver ingen narkos och heller ingen lång konvalescens efteråt. Man bara tar sitt pick och pack och går till jobbet efteråt. Bra, eller hur?

Botox

Vill man ta bort rynkan kan man använda sig av en botoxinjektion. Det innebär att en sköterska injicerar en liten, liten mängd av nervgiftet Botulinum som får rynkan att släta ut sig. Nervgiftet gör nämligen så att nerven som skapar rynkan inte reagerar på att du rynkar pannan. På så sätt slätas rynkan ut i pannan. Adjöss med den rynkan!

Filler

Man kan även uppnå samma effekt men med Filler. Det innebär då att en sköterska injicerar Filler på det ställe som rynkan har uppstått. Filler gör att man får en fyllning under huden där den tidigare har rynkats. På liknande sätt kan man fylla ut både läppar, kinder, kindben eller om man har rynkor någon annanstans i ansiktet.