Okategoriserade

Har du inga ögonbryn? Skaffa nya!

Var du med under 80-talet, när man skulle plocka bort så mycket som möjligt av ögonbrynen? Många plockade så frenetiskt att ögonbrynen aldrig hämtade sig ur chocken och slutade växa helt och hållet. Det har lett till att många, som var unga på 80-talet knappt har några ögonbryn alls.

Det kan ju även vara så att man inte alls var med på 80-talet, men ändå inte har några ögonbryn för det. Eller så har man så ljusa ögonbryn att de knappt syns. Då kan man vilja tatuera några sådana ögonbryn som syns och gör ansiktet snyggare.

Skaffa naturtrogna ögonbryn

Det som gör 3D Tatuerade ögonbryn så pass bra är att de ser så naturliga ut. För 10 år sedan tatuerade man även då ögonbryn, men endast som mer eller mindre tjocka streck, medan 3D Tatuerade ögonbryn gör varje strå så att det ser så naturtroget ut. Mer naturtroget går inte att hitta. Man får till det naturtrogna utseendet därför att man lägger ett streck för varje ögonbryn så att det ser mycket naturtroget ut. Den som lägger det 3D Tatuerade ögonbrynet har då en tatueringspenna med ett tunt blad med pigment som sätts in i överhuden. Linjerna som görs med tatueringspennan, får skärpa och tydlighet. Detta kallas Microblading och ger hårliknande streck på ögonbrynen. Dessa 3D Tatuerade ögonbryn håller i ungefär 3 år. Läs mer om 3D Tatuerade ögonbryn på: https://www.3dtatueringögonbrynstockholm.se.