Okategoriserade

Hur går hårtransplantation till?

Det är många som undrar ; hur går en hårtransplantation till, egentligen? Det r inte så komplicerat, men det kan ändå vara värt att veta om man funderar på att genomgå en hårtransplantation.

Så kan en hårtransplantation gå till

  • Det första som man bör göra är att ta reda på en skönhetskliniker som gör hårtransplantationer. Man kan googla ”hårtransplantation Stockholm” till exempel om det är i Stockholm som man önskar göra en hårtransplantation.
  • Besök kliniken och fråga om hårtransplantationer och boka in en tid för konsultation. 
  • Det andra man bör göra är att sedan gå till kliniken för en första konsultation. Då får man vet hur det går till, man bestämmer hur omfattande hårtransplantation man önskar sig och hur lång tid det tar innan man har fullt med hår på huvudet och det ser naturligt ut.
  • Vid det här laget är det dags för själva hårtransplantationen och man bestämmer tid för operationen. Man får en lokalbedövning. Vill man få narkos, kostar det mer. Efter hårtransplantationen har ägt rum bör man vila upp ordentligt för att det inte ska orsaka någon komplikation och för att håret ska få växa i fred.

Det finns kliniker som istället för att erbjuda hårtransplantation i Sverige, kan för till och med en billigare peng, erbjuda både resa, hotell och hårtransplantation i Turkiet. Då kan man åka till en brittisk hårtransplantationsklinik i Istanbul. Varför inte åka både på charter, och göra en hårtransplantation samtidigt? Inget kan väl bli bättre än att få åka till värmen och göra en hårtransplantation, medan man semestrar i natursköna Turkiet?

Bästa sättet att transplantera hår

Man tar hår, där det växer, till exempel i nacken och transplanterar det till huvudet där man önskar att håret ska växa. En kirurg bör genomföra hårtransplantationen för att vara säker på att hårtransplantation går rätt till. Det gäller även den brittiska kliniken i Istanbul. Genom att placera en brittisk klinik i Turkiet, ser man till att ha samma standard på den medicinska kliniken, men med lägre löner och lägre utgifter på plats i Istanbul. Läs mer om dessa resor som man kan göra och även utföra hårtransplantation i Turkiet på: https://www.hårtransplantationturkiet.nu.