Okategoriserade

Botemedel mot trötta ansikten

Har du också trötta ögon, som du har tröttnat på? Då är du i alla fall inte ensam. Det är många som har kämpat med trötta ögon. Det som händer om man inte får tillräckligt med sömn, är att den helande process som pågår under sömnen blir avbruten. Sover man för lite, hinner inte huden reparera sig som den annars alltid gör.

Metoder ta bort påsar under ögonen

Det vanligaste när man inte har sovit tillräckligt är att man får påsar under ögonen. Man får en liten svullnad under ögonen som inte går bort med tiden. Man kan, om man vill, injicera området kring ögonen med Botox, ett nervgift i mycket små mängder som gör att nerverna kring ögonen bedövas. Det användes förut mot spasmer som man kan ha i ansiktet. Nervgiftet gör så att nerverna inte rycker eller rör på sig. På så sätt ser Botox till att huden hålls slät får Botoxen har injicerats.

  • Man kan även operera bort påsar

Det går även att med hjälp av operation ta bort överflödig hud under ögonen. Man söver då ner patienten och gör ett snitt under ögonen och avlägsnar överflödig hud. Sedan när huden läker, ser man inga påsar under ögonen längre.

  • V Soft lift

Med hjälp av trådar med små, små hullingar i ändarna kan man bilda ett rutnätverk över ansiktet som hjälper till att släta ut huden. Kirurgen lägger trådarna över ansiktet anpassat efter hur patientens hud ser ut och som patienten önskar att resultatet ska bli.

  • Mini/short-scar/mid-face Lift

Kärt barn har många namn. Denna metod går ut på att man gör ett snitt längs hårfästet så att det sedan inte syns. Via snittet lägger kirurgen trådar under huden på liknande sätt som i V Soft Lift som lägger trådarna ovan huden. Genom att lägga trådarna innanför huden, ser man till att spänna och strama åt huden i ansiktet. Man kan även göra en liten fettsugning efter ingreppet så ser man samtidigt till att få bort oönskat fett i ansiktet.

Metoden används i Stockholm

Denna metod används i ett flertal skönhetskliniker i Stockholm. Den har snabbt blivit mycket populär då den inte kräver så stort ingrepp men samtidigt visat sig vara effektiv. Här kan du läsa mer om ansiktslyft som du kan göra i Stockholm.